Det er et godt råd som heter seg at man bør bo seg litt til når man flytter til et nytt sted. Det er så absolutt et godt råd, men gud så kjedelig når man aller helst skulle vært ferdig i går. Men nå er vi der endelig, vi skal få satt i stand barnerommet skikkelig. Tapeten har estimert leveringsdato den 19. mai, gulvet likeså og dagen før kommer min kjære snekker-pappa for å hjelpe oss. SOM jeg gleder meg for er det noe denne leiligheten virkelig har lidd under de siste 10 mnd så er det manko på skikkelig oppbevaring av leker. Og jeg kan love at på dette rommet kommer ikke tilfeldighetene til å råde. Jeg har ikke tall på hvor mange timer jeg har brukt på å finne de riktige møblene, den perfekte plasseringen av dem, oppbevaring av hva hvor og ikke minst farger. For ikke bare er det to barn med fire års mellomrom som skal bo på det samme rommet, de er ikke av samme kjønn heller og det må man jo ta hensyn til. Når det er sagt så har vi jo blitt ganske godt kjent med vesla vår i løpet av de 15 mnd som har gått siden hun ble født og noen snuppesøt prinsesse i rosa tyllskjørt er hun sjeldent. Tvert om så kommer hun hjem fra barnehagen med mer sand i skoene daglig enn det storebroren fikk i løpet av sitt første år der. Det føles ikke helt naturlig å pøse på med prinsessekroner og dill i tutti frutti farger når det gjelder henne, så derfor fortsetter den grå/blå skalaen fra resten av leiligheten inn på barnerommet med noen detaljer i sarte rosa/lilla toner. Er det en ting hun har så er det bein i nesa og evnen til å la seg bli hørt, så blir det for lite tyll og tiaraer i tiden som kommer regner jeg med mammaen får høre om det ;) 



 Den skjønne lille uglelampen falt jeg hardt og pladask for i en barnebutikk Paris og den står så utrolig fint til tapeten jeg har valgt på en fondvegg også så den ble med hjem. Tapeten får et eget innlegg, da den sprengte budsjettet mitt fullstendig så fortjener den såpass ;) 





/





We are finally at the point where the little ones room are going to be decorated and made functionally.  Something we have all missed the time that we have livet here, at least the grown ups that steps on lego all the time ;) I have spent countless of hours planning this room because not only will two children born four years apart live there, but they are not the same sex either and therefore some consideration has to be made. That being said, our little girl is hardly ever running around in tutu and tiara. On the contrary she brings home more sand in her shoes during one day in kindergarten than her brother ever did during his first year. It just doesn't feel like her to paint everything on her "side" pink and purple, so the grey/blueish tones that are an ongoing theme in this apartment will go on in the childrens room with some dusty pink and lavender tones to go with it. She is one of those kids who will let the entire world know what she wants, so if she feels like the room is lacking some tutus and tiaras in a while i will for sure hear about it ;) 



I fell so madly in love with the beautiful owl lamp in a children's boutique in Paris and it goes so well with the wallpaper i have chosen that i just couldn't leave it. The wallpaper on the other hand will have a blogpost of its own. It totally blew my budget so it definitely deserves one ;)






Therese








boxes / tine k home
furry friends garland by jennie ekström
owl lamp / world of my baby




Post a Comment

© Scandinavian Simplicity. Design by FCD.